Thursday, August 17, 2017

Köp mattor med bitcoin

Köp mattor med bitcoin

Bitcoin är en digital valuta som var den första i sitt slag. Bitcoin är decentraliserat. Istället för att involvera en bank blir du din egen. Bitcoin nu är lite som internet var under 80-talet. Så missa inte bitcoin-tåget! Vi ger 10% rabatt för att uppmuntra bitcoin-betalningar.
Hur får jag tag på bitcoin?
Det finns många sätt att köpa bitcoin, på tex Localbitcoins.com och Bitcoin.se kan du köpa ett litet antal, vilket kan vara bra att göra om man är nybörjare på bitcoin. Om man köper ett större antal kan man köpa på tex Kraken bitcoin exchange. Det lättaste sättet att förvara bitcoin på för att handla online är att ladda ner en “plånbok”, tex Mycelium till din smartphone.
Det finns också visa-kort för bitcoin så att man kan ta ut vanliga pengar i bankomaten.
När man väl har gjort detta är  det faktiskt enklare att betala med bitcoin än med de andra betalningssätten vi erbjuder.
Hur köper jag mattor med bitcoin?
När du betalar med bitcoin öppnar du bara din “plånbok” på din smartphone. När du har klickat på att betala med bitcoin i kassan får du se en QR-kod. Peka med din smartphone på QR-koden för att scanna och bekräfta betalningen. Färdigt! Överföringen sker nästan omedelbart och du får ett bevis på att du har gjort överföringen som du kan visa upp till oss om du behöverr göra ett byte eller återköp sedan.
Varför får jag rabatt när jag betalar med bitcoin?
Vi ger enbart rabatt av skälet att vi stödjer bitcoin och vi vill se att fler personer ser fördelarna med det och börjar använda det.
Några av dessa är:
1) Det finns ett begränsat antal bitcoins vilket gör att värdet kommer stiga jämfört med “vanliga” pengar som förlorar värde eftersom bankerna trycker nya hela tiden.
2) Betalningen går inte igenom någon 3:e part dvs ingen bank är involverad alls. Du är din egen bank vilket också innebär att du har 100% ansvar för dina bitcoins.
3) Bitcoin är open-source så buggar kan rättas till av vemsomhelst. Det finns ett incitament att göra systemet så bra som möjligt
4) Bitcoin är säkert och går inte att hacka
5) Alla transaktioner verifieras decentraliserat genom “blockkedjetekniken” så det går att se transaktionerna samtidigt som de är anonyma.
Är det säkert att använda bitcoin?
Bitcoins går inte att hacka och betydligt mer säkert än kortbetalningar. Det är lättare för någon att gissa ditt kortnummer och dina koder än den privata nyckeln till din bitcoin-adress. 
Ta reda på mer om att köpa mattor med bitcoin här.

Du hittar våra naturliga mattor på www.mattor-online.se

No comments:

Post a Comment